Free shipping with purchase of 80€ or more          Delivery 2-4 Workdays

RÄTT KLÄDER PÅ PROMENADEN

 

 

Promenad, ett kärt barn med många namn som Powerwalk, Nordic Walking, Gå på tur osv. Just nu är det många ute och går, i stan, på byn, i skogen osv. Vi gör det för att det är skönt och ger motion.

Att ha ett par bra skor är för de flesta självklart och idag finns det massor av varianter att välja på.

Men hur klär man sig då?

Det beror naturligtvis en hel del på syftet med promenaden, hur hög intensitet man har, hur långt man går, vädret osv.

Men om man tar en rask promenad på lite längre sträcka så blir man oftast ganska svettig och då är funktionella träningskläder ett perfekt alternativ och gör allt lite trevligare.

Nu på våren med lite ljummet väder passar en vindoverall som Walk’n’Run eller löparjackorna R-90 Light eller R-90 Classic tillsammans med R-90 byxan eller tights utmärkt. Under det en funktions T-shirt som t.ex Skill. En sådan T-shirt är bra då den transporterar bort fukten från kroppen. Är man lite frusen kan man även ha en lager 2 tröja under jackan, men oftast blir man ganska varm snabbt. Walk’n’Run och R-90 är alla tillverkade i en tunn, funktionell, vindtät polyester med bra andbarhet. De håller den kalla vinden ute och släpper ut värmen/ångan från kroppen. 

När det blir varmare till sommaren ja då räcker det oftast med en Funktions T-shirt som Skill  tillsammans med Skill shorts.

0 comments

No one has comment this post yet. Be the first one to send a comment!

Produced by: Wikinggruppen

The product has been added to your cart

To CheckoutContinue shopping
Categories
Information
Shop